fbpx
ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ EMAIL info[at]metadrasi.org
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΜΑΣ (+30) 214 100 8700
ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ
Metadrasi - metadrasi huffpost mathimata

Δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα της ΜΕΤΑδρασης

Aπό το 2010, σχεδόν 2.000 μαθητές από 30 χώρες έχουν έρθει πιο κοντά στην ελληνική γλώσσα, έχοντας κοινούς στόχους την ενδυνάμωση της επικοινωνιακής τους ικανότητας στα Ελληνικά, την βελτίωση των συνθηκών της ζωής τους και την ένταξη στην ελληνική κοινωνία.

«…πρόκειται για ανθρώπους που έχουν πολλή διάθεση να μάθουν, έρχονται με πολλή όρεξη. Αυτό είναι για μένα η αμοιβή μου», αναφέρει η Βίκυ, εθελόντρια δασκάλα μας.

Θα ήθελες κι εσύ να διδάξεις εθελοντικά;

Εγγραφές μαθητών γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 16.00-20.00, στη Θεσπρωτίας 8 (πίσω από το Σταθμό Λαρίσης), στον 4ο όροφο.

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές δασκάλους μας που στέκονται δίπλα στους μαθητές μας, στη μεγάλη προσπάθειά τους να προσεγγίσουν την ελληνική γλώσσα.

Ευχαριστούμε επίσης τη Σουηδική οργάνωση We do What we Can για την ευγενική υποστήριξή τους, μέσω της κάλυψης εξόδων όπως για βιβλία, αναλώσιμα, μετακίνηση των δασκάλων και για τη συμμετοχή τις εξετάσεις ελληνομάθειας, που σε λίγες ημέρες θα δώσουν οι μαθητές μας!

Σημαντικός υποστηρικτής των μαθημάτων της ΜΕΤΑδρασης είναι και το HIGGS, οποίο παρέχει αίθουσες για την στέγαση των επιπλέον τμημάτων και τους ευχαριστούμε θερμά!

Διάβασε το σχετικό άρθρο στην Huffington Post

Sharing is caring