fbpx
ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ EMAIL info[at]metadrasi.org
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΜΑΣ (+30) 214 100 8700
ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ
Metadrasi - sarasota s

Mε αγάπη από την Sarasota!

Φίλοι της ΜΕΤΑδρασης από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, από την πόλη Sarasota της Florida, κινητοποιήθηκαν για να στηρίξουν τους πρόσφυγες και μετανάστες στη Χίο.

Δημιουργώντας την ομάδα “Sarasota Friends of Chios Refugees” οργάνωσαν δείπνο με ελληνικές γεύσεις και συγκέντρωσαν ένα ποσό με το οποίο αγόρασαν και μας έστειλαν ανθρωπιστική βοήθεια (ζεστά ρούχα, πετσέτες, κ.λπ.)

Την περασμένη εβδομάδα, το υλικό αυτό ταξίδεψε στη Χίο, όπου με φροντίδα της τοπικής ομάδας της ΜΕΤΑδρασης, έφτασε μέχρι τους πρόσφυγες και μετανάστες που διαμένουν στη ΒΙΑΛ, σε δύσκολες συνθήκες, καθώς και στα ασυνόδευτα παιδιά που φιλοξενούνται στη δομή της ΜΕΤΑδρασης στη Χίο.

Οι ανάγκες παραμένουν μεγάλες. Κάθε βοήθεια, που φτάνει από κοντά ή μακριά, δίνει στήριξη σε ανθρώπους που την χρειάζονται.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους μας από την Αμερική για την συγκινητική τους πρωτοβουλία!

Ευχαριστούμε επίσης την Hellenic Seaways, χάρη στην οποία οι αποστολές ανθρωπιστικής βοήθειας μεταφέρθηκαν δωρεάν στη Χίο, καθώς επίσης και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για την πολύτιμη στήριξη της δομής φιλοξενίας της ΜΕΤΑδρασης στη Χίο.

Sharing is caring