fbpx
ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ EMAIL info[at]metadrasi.org
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΜΑΣ (+30) 214 100 8700
ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προμήθεια και τοποθέτηση αντιτραυματικής μεμβράνης

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 10 Ιουλίου 2017 – Ημερομηνία Αξιολόγησης: 11 Ιουλίου 2017

Πληροφορίες:
Τμήμα Προμηθειών, Υπεύθυνος: κος Κωνσταντίνος Καλημέρης, κος Θωμάς Πιπέλιας
procurement@metadrasi.org

Η ΜΕΤΑδραση είναι μια Οργάνωση της Κοινωνίας των Πολιτών η οποία ιδρύθηκε το 2010 με πρωταρχικό σκοπό να συμβάλει σε τομείς όπου υπήρχαν κενά που καλύπτονταν ελάχιστα ή καθόλου από δημόσιους φορείς ή από άλλες οργανώσεις, στη διαχείριση των μεικτών μεταναστευτικών ροών. Δίνοντας προτεραιότητα στο σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της διεθνούς και εθνικής νομοθεσίας, εξειδικεύεται στον τομέα της διερμηνείας καθώς και στην προάσπιση των δικαιωμάτων των ασυνόδευτων παιδιών και των ατόμων που χρήζουν διεθνούς προστασίας.

Είναι η μόνη οργάνωση στην Ελλάδα που σχεδίασε και εφαρμόζει εδώ και 5 χρόνια ένα οργανωμένο σύστημα εκπαίδευσης, πιστοποίησης και συντονισμού στο πεδίο για την παροχή διερμηνείας,  όπως και ένα πρότυπο σύνολο δράσεων για την προστασία των ασυνόδευτων παιδιών.

Αντικείμενο της παρούσας Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος είναι η υποβολή προσφορών για την προμήθεια και τοποθέτηση αντιτραυματικής μεμβράνης για την αποτροπή κατάρρευσης και εκτόξευσης θραυσμάτων. Η συνολική διάσταση των επιμέρους παραθύρων του κτηρίου είναι 19,5 m².

Οι μεμβράνες θα πρέπει να παραδοθούν και να τοποθετηθούν έως την Πέμπτη 13 Ιουλίου σε σημείο που θα σας υποδείξουμε στη Νέα Σμύρνη, με τα έξοδα να βαρύνουν τον πωλητή.

Κριτήριο κατακύρωσης είναι η χαμηλότερη τιμή.

Η πληρωμή θα γίνει με την παράδοση με ταυτόχρονη ηλεκτρονική κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό που θα δηλωθεί στην προσφορά σας (κατά προτίμηση ALPHA BANK).

Sharing is caring