fbpx
ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ EMAIL info[at]metadrasi.org
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΜΑΣ (+30) 214 100 8700
ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ
Metadrasi - humanitarian 8

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τη ΜΕΤΑδραση!

30 αποστολές ανθρωπιστικού υλικού – 1.200 κούτες

Μέσα σε ένα χρόνο που χαρακτηρίζεται και από τις δύσκολες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία, η ΜΕΤΑδραση πραγματοποίησε συνολικά 30 αποστολές ανθρωπιστικού υλικού κυρίως σε Λέσβο, Σάμο, Χίο, Κω και Ορεστιάδα.

Συνολικά μοιράστηκαν σε παιδιά και ευάλωτους ανθρώπους που διαμένουν σε καταυλισμούς 1.200 κούτες με κουβέρτες, υπνόσακους, ρούχα, παπούτσια, είδη προσωπικής υγιεινής, εκπαιδευτικό υλικό και άλλα απαραίτητα είδη.

Ευχαριστούμε την κυρία Ιωάννα που έπλεξε κασκόλ και σκουφάκια για τα παιδιά. Την Αναστασία και τους φίλους της που μάζεψαν ένα ολόκληρο αυτοκίνητο κουβέρτες και ρούχα. Την καταπληκτική ομάδα της Σαντορίνης, ενός νησιού που δεν έχει αφίξεις προσφύγων και που όμως μας συγκινεί με το υλικό που στέλνει ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια. Τους φοιτητές του πανεπιστημίου Rutgers που μάζεψαν είδη πρώτης ανάγκης και τα έστειλαν σε εμάς από τις ΗΠΑ. Τον σύλλογο Sarasota Friends of Chios Refugees που χάρη στη στήριξή του καταφέραμε να αγοράσουμε παπούτσια για όλα τα ασυνόδευτα παιδιά στη Χίο. Την εταιρεία ΜΕΓΑ που στέκεται στο πλευρό μας παρέχοντας είδη ατομικής υγιεινής.

Ευχαριστούμε τους ακούραστους εθελοντές μας.
Ευχαριστούμε καθέναν από τους δεκάδες ιδιώτες, τα σχολεία, τα πανεπιστήμια, τους συλλόγους, τις οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών και τις εταιρείες, που ανταποκρίθηκαν στα καλέσματά μας για συγκέντρωση ανθρωπιστικού υλικού.

Σας ευχαριστούμε που βρίσκεστε πάντα στο πλευρό μας και στηρίζετε το έργο μας!

Metadrasi - metadrasi hum aid missions
Sharing is caring