fbpx
EMAIL US AT info[at]metadrasi.org
CALL US NOW (+30) 214 100 8700
ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ
Metadrasi - synora

Ζητούνται άμεσα εθελοντές για να ενισχύσουν τις ομάδες της ΜΕΤΑδρασης σε Ειδομένη, Λέσβο, Χίο, Σάμο και Κω

Η κατάσταση είναι κρίσιμη, οι ανάγκες πολλές. Χιλιάδες άνθρωποι, οικογένειες με παιδιά, εγκαταλείπουν τις χώρες τους για να γλυτώσουν από τις συγκρούσεις και τη βία. Το 80% των προσφύγων που φτάνουν στην Ελλάδα έρχονται από τη Συρία.

Η ΜΕΤΑδραση χρειάζεται άμεσα ανθρώπους που επιθυμούν να βοηθήσουν, κυρίως στην Ειδομένη (Κιλκίς) και στα νησιά Λέσβο, Χίο, Σάμο και Κώ, όπου δραστηριοποιούνται οι ομάδες της. Χάρη στο οργανωμένο πλαίσιο που διαθέτει η ΜΕΤΑδραση, οι εθελοντές θα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν και να βοηθήσουν ουσιαστικά στο έργο της. Θα γίνουν μέλη μιας δυναμικής και δεμένης ομάδας που λειτουργεί συντονισμένα για μέγιστη αποτελεσματικότητα.

Σε όλους τους εθελοντές παρέχεται εξοπλισμός της ΜΕΤΑδρασης και σύντομη εκπαίδευση με σχετικές οδηγίες κ.α.

Δυστυχώς, αυτήν την στιγμή, δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα να καλυφθούν τα έξοδα διαμονής, μετακίνησης ή σίτισης. Εδώ και δύο μήνες γίνεται προσπάθεια για την εξεύρεση πόρων για τον σκοπό αυτό.

Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να στείλει ένα σύντομο βιογραφικό στο volunteer.metadrasi@gmail.com, μαζί με μια επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Για τυχόν απορίες/διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Όλγα Παΐζη στο 2105147423

EIDOMENI Lesvos 3-9-2015

Sharing is caring