fbpx
EMAIL US AT info[at]metadrasi.org
CALL US NOW (+30) 214 100 8700
ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΙΑΤΡΟΥ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Metadrasi - LOGOS TIS II GR

Η ΜΕΤΑΔΡΑΣΗ – Δράση για τη Μετανάστευση και την Ανάπτυξη, (αριθ. ΓΕΜΗ 146990901000), είναι μια Οργάνωση της Κοινωνίας των Πολιτών η οποία έχει τη νομική μορφή της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας. Ιδρύθηκε το 2010 με πρωταρχικό σκοπό να καλύψει μακροχρόνια κενά στην υποδοχή και ένταξη των προσφύγων και μεταναστών στην Ελλάδα και εξειδικεύεται στον τομέα της διερμηνείας, καθώς και στην προστασία των ασυνόδευτων παιδιών.

Η ΜΕΤΑδραση ενδιαφέρεται να αναθέσει σε όποιο νομικό ή φυσικό πρόσωπο πληροί τις προϋποθέσεις την παροχή υπηρεσιών επανδρωμένου ασθενοφόρου και παρουσίας ιατρού, σε αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες του προγράμματος “Together in Sport – Phase II” της Οργάνωσης. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, υποβάλλοντας οικονομική προσφορά για την παροχή της ανωτέρω υπηρεσίας έως και την 3η Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα  17:00.

Πληροφορίες Τμήματος Προμηθειών: procurement@metadrasi.org
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6908091526, 214 1008700 (εσωτ. 335, Γεώργιος Μουζάκης)

ΑΡΘΡΟ 1 – ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ – ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ – ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ
1.1. Αντικείμενο της παρούσας “Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος” είναι η υποβολή προσφορών αναφορικά με την παροχή υπηρεσιών επανδρωμένου ασθενοφόρου και παρουσίας ιατρού, σε αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες που δύναται να προγραμματίσει το πρόγραμμα “Together in Sport – Phase II”, σε σημεία της Επικράτειας, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Άρθρου 4 της παρούσας.
1.2. Κριτήριο κατακύρωσης: Η επιλογή του αναδόχου θα γίνει με κριτήριο τη χαμηλότερη τιμή.
1.3. Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των προσφορών: 3 Σεπτεμβρίου 2024, στις 17:00.
1.4. Χρόνος έναρξης παροχής υπηρεσιών: Κατόπιν συνεννόησης με την Aναθέτουσα και ανάλογα τις αθλητικές & πολιτιστικές δραστηριότητες που θα προγραμματιστούν.
1.5. Η σύμβαση που θα καταρτισθεί θα έχει διάρκεια έως την 31η Αυγούστου 2025.

ΑΡΘΡΟ 2 – ΑΝΑΘΕΤΟΥΣΑ ΑΡΧΗ
Επωνυμία: ΜΕΤΑδραση- Δράση για τη Μετανάστευση & την Ανάπτυξη
Δραστηριότητα: Υπηρεσίες Κοινωνικής Αρωγής για Πρόσφυγες και Μετανάστες που παρέχονται από Οργανισμούς για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα
Διεύθυνση: 25ης Μαρτίου 7, Ταύρος, Τ.Κ. 177 78
Α.Φ.Μ.: 997777147- ΔΟΥ Α’ Αθηνών
Τηλ: 214 1008700
Fax: 210 4831611

ΑΡΘΡΟ 3 – ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
(α) Φυσικά ή νοµικά πρόσωπα της ημεδαπής ή της αλλοδαπής.
(β) Ενώσεις προμηθευτών που υποβάλλουν κοινή προσφορά.
(γ) Κοινοπραξίες προμηθευτών, εφόσον ασκούν δραστηριότητα συναφή µε το αντικείμενο της παρούσας.

ΑΡΘΡΟ 4 – ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
Αντικείμενο της παρούσας, είναι η συμφωνία πλαίσιο για την παροχή υπηρεσιών επανδρωμένου ασθενοφόρου και παρουσίας ιατρού, σε αθλητικές & πολιτιστικές δραστηριότητες που δύναται να προγραμματίσει το πρόγραμμα “Together in Sport – Phase II”, ανά την Επικράτεια, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Άρθρου 4 της παρούσας.

Η μέση διάρκεια των αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων εκτιμάται ότι θα είναι από 2 έως 5 ώρες, σε ανοικτούς ή/και κλειστούς χώρους που θα ορίσει η Αναθέτουσα. Κύρια σημεία διεξαγωγής των δράσεων θα είναι η Αττική, η Στερεά Ελλάδα & η Εύβοια. Ενώ παρόμοιες δραστηριότητες θα διεξαχθούν και στη Λέσβο (Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου).

Το ασθενοφόρο θα πρέπει να πληροί τις προδιαγραφές που ισχύουν για τα αυτοκίνητα της κατηγορίας αυτής (βεβαίωση ΕΚΑΒ).

Να στελεχώνεται από οδηγό και συνοδηγό οι οποίοι θα πρέπει να διαθέτουν τα τυπικά προσόντα της ειδικότητας Διασώστη. Το πλήρωμα του ασθενοφόρου θα πρέπει να είναι απόφοιτοι σχολής με αντικείμενο την ειδικότητα του διασώστη – πληρώματος ασθενοφόρου και να έχουν ολοκληρώσει την απαιτούμενη πρακτική άσκηση η οποία τους δίνει το δικαίωμα συμμετοχής σε εξετάσεις για την απόκτηση σχετικού Διπλώματος (πιστοποίηση).

Ασφαλιστήριο συμβόλαιο του οχήματος με τις απαραίτητες καλύψεις και με τη νομική προστασία του πληρώματος, των επιβαινόντων του ασθενοφόρου και ενός ακόμη συνοδού ή επιβατών άλλων οχημάτων και πεζών.

ΑΡΘΡΟ 5 – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
5.1. Η προσφερόμενη τιµή δίνεται σε ΕΥΡΩ.
5.2. Οι προσφορές υποβάλλονται με συμπλήρωση του πίνακα του Άρθρου 6.
5.3. Όλες οι προσφορές πρέπει να περιλαμβάνουν τους όρους πληρωμής.
5.4. Η Υποβολή προσφοράς συνιστά αυτόματα αποδοχή όλων των όρων της παρούσας πρόσκλησης.
5.5. Οι προσφορές υποβάλλονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, με αποστολή στο procurement@metadrasi.org
5.6. Προσφορά που θέτει όρο αναπροσαρμογής της τιµής ή που δίνει τιµή σε συνάλλαγμα ή µε ρήτρα συναλλάγματος απορρίπτεται ως απαράδεκτη.
5.7. Αποκλείεται αναθεώρηση των τιµών προσφοράς και οποιαδήποτε αξίωση του αναδόχου  πέραν του αντιτίµου των υπηρεσιών που θα παρέχει βάσει των τιµών της προσφοράς του.
5.8. Σε περίπτωση υποβολής ασυνήθιστα χαµηλής προσφοράς, ο προσφοροδότης οφείλει να παράσχει γραπτώς στην Επιτροπή Προμηθειών τις διευκρινίσεις που θα ζητηθούν από αυτή, για να εκτιμηθεί η σοβαρότητα και η αξιοπιστία της προσφοράς.
5.9. Στην προσφερόμενη τιµή ή στο ποσοστό έκπτωσης περιλαμβάνονται όλες οι τυχόν επιβαρύνσεις, εκτός του αναλογούντα Φ.Π.Α.
5.10. Προσφορά που υποβάλλεται εκπρόθεσμα ή προσφορά αόριστη, ανεπίδεκτη εκτίμησης, ελλιπής ή με ξύσµατα, διαγραφές ή προσθήκες ή µε αίρεση καθώς και προσφορά που δεν είναι  σύµφωνη µε ουσιώδεις όρους της Πρόσκλησης αυτής, θα απορρίπτεται ως απαράδεκτη. Αντιπροσφορά ή τροποποίηση της προσφοράς ή εναλλακτική προσφορά ή πρόταση που κατά την κρίση της Επιτροπής Αξιολόγησης Προσφορών εξομοιώνεται με αντιπροσφορά ή εναλλακτική προσφορά, είναι απαράδεκτη και δεν λαμβάνεται υπόψη.

ΑΡΘΡΟ 6 – ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

6.1 Πίνακας οικονομικής προσφοράς (Αθήνα, Στερεά Ελλάδα & Εύβοια)

Περιγραφή παρεχόμενων υπηρεσιών ανά δραστηριότητα (Αθήνα, Στερεά Ελλάδα & Εύβοια)Ωριαίο κόστος παρεχόμενης υπηρεσίας ανά δραστηριότητα
(πλέον ΦΠΑ)
Η παροχή υπηρεσιών επανδρωμένου ασθενοφόρου και παρουσίας ιατρού, σε αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες που δύναται να προγραμματίσει το πρόγραμμα “Together in Sport – Phase II”, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Άρθρου 4 της παρούσας.

Η μέση διάρκεια των αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων εκτιμάται ότι θα είναι από 2 έως 5 ώρες, σε ανοικτούς ή/και κλειστούς χώρους που θα ορίσει η Αναθέτουσα. Κύρια σημεία διεξαγωγής των δράσεων θα είναι η Αττική, η Στερεά Ελλάδα & η Εύβοια.
 

6.2 Πίνακας οικονομικής προσφοράς (Λέσβος)

Περιγραφή παρεχόμενων υπηρεσιών ανά δραστηριότητα (Λέσβος)Ωριαίο κόστος παρεχόμενης υπηρεσίας ανά δραστηριότητα
(πλέον ΦΠΑ)
Η παροχή υπηρεσιών επανδρωμένου ασθενοφόρου και παρουσίας ιατρού, σε αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες που δύναται να προγραμματίσει το πρόγραμμα “Together in Sport – Phase II”, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Άρθρου 4 της παρούσας.

Η μέση διάρκεια των αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων εκτιμάται ότι θα είναι από 2 έως 5 ώρες, σε ανοικτούς ή/και κλειστούς χώρους που θα ορίσει η Αναθέτουσα. Κύριο σημείο διεξαγωγής των δράσεων θα είναι η Λέσβος.
 

ΑΡΘΡΟ 7 – ΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ
Η ΜΕΤΑδραση διατηρεί το δικαίωμα να λύσει μονομερώς  την σύμβαση, με έγγραφη καταγγελία αυτής, οπότε τα έννομα αποτελέσματα της καταγγελίας παράγονται εντός επτά (7) ημερών μετά από την επίδοσή (ή κοινοποίησή) της στον Ανάδοχο. Σε περίπτωση λύσης της σύμβασης, οφείλεται στον Ανάδοχο μόνο η αμοιβή που αντιστοιχεί στις υπηρεσίες που προσφέρθηκαν  ενώ κάθε άλλη αξίωση του για μέρος της σύμβασης που δεν θα έχει εκτελεστεί ή δεν θα έχει εκτελεστεί προσηκόντως όπως και για θετικές ή αποθετικές ζημίες, ρητά αποκλείεται.

ΑΡΘΡΟ 8 – ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ

Η πολιτική της ΜΕΤΑδράσης ορίζει ότι το προσωπικό της θα ενημερώνει και θα μοιράζεται με τους υποψήφιους ανάδοχους τον Κώδικα Δεοντολογίας του ΟΗΕ για τον τομέα των Προμηθειών (UN Supplier Code of Conduct) και θα τους ενθαρρύνει να τον αποδέχονται δια της υπογραφής.

Επίσης, ο Ανάδοχος, οφείλει να αποδεχτεί την Πολιτική για την πρόληψη και αντιμετώπιση της σεξουαλικής εκμετάλλευσης, κακοποίησης και παρενόχλησης και τον Κανονισμό Προστασίας Παιδιών της ΜΕΤΑδρασης.

Sharing is caring