fbpx
ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ EMAIL info[at]metadrasi.org
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΜΑΣ (+30) 214 100 8700
ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ
Metadrasi - greek

Μαθήματα Ελληνικής Γλώσσας

Ένας από τους πρωταρχικούς σκοπούς της ΜΕΤΑδρασης είναι η καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού προσφύγων και μεταναστών και η ομαλή ένταξή τους στην ελληνική κοινωνία. Για την κάλυψη αυτής της ανάγκης, η ΜΕΤΑδραση παρέχει δωρεάν ταχύρρυθμα μαθήματα Ελληνικών, προσαρμοσμένα στις ιδιαίτερες ανάγκες των συμμετεχόντων.

Τα τμήματα που διαμορφώνονται ανάλογα με το επίπεδο και τις ικανότητες των μαθητών, πραγματοποιούνται πρωινές, μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, και συμβάλλουν στην προετοιμασία για τις εξετάσεις πιστοποίησης της ελληνομάθειας του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας.

Για την πραγματοποίηση του έργου, η Οργάνωση συνεργάζεται με έμπειρους εκπαιδευτικούς εξειδικευμένους στη διδασκαλία της ελληνικής ως δεύτερης και ξένης γλώσσας. Οι μαθητές λαμβάνουν δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό (βιβλία, λεξικά, φωτοτυπίες σημειώσεων και ασκήσεων). Κατά την ολοκλήρωση ενός κύκλου σπουδών η ΜΕΤΑδραση τους παρέχει βεβαίωση παρακολούθησης.

Μέχρι σήμερα έχουν εγγραφεί στα μαθήματα περισσότεροι από 9.140 μαθητές.

Για τα μαθήματα ελληνικών στην Αθήνα, οι εγγραφές πραγματοποιούνται με την αποστολή αιτήματος στο email education@metadrasi.org ή στα γραφεία της ΜΕΤΑδρασης (25ης Μαρτίου 4, Ταύρος, 2ος όροφος, στάση ΗΣΑΠ «Καλλιθέα»), Δευτέρα έως και Παρασκευή 10:00-17:00.

Για τα μαθήματα ελληνικών στη Θεσσαλονίκη, οι εγγραφές πραγματοποιούνται με την αποστολή αιτήματος στο email education@metadrasi.org ή  στο εκπαιδευτικό κέντρο της ΜΕΤΑδρασης (Εγνατία 76, 7ος όροφος, κέντρο Θεσσαλονίκης), Δευτέρα έως και Παρασκευή 12:00-19:00.

Η δράση υλοποιείται με την πολύτιμη συμβολή εθελοντών εκπαιδευτικών και υποστηρικτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τα μαθήματα γίνονται
Δευτέρα με Παρασκευή
από τις 9:00 μέχρι τις 20:00

25ης Μαρτίου 7, 17778 Ταύρος
Πλησιέστερος σταθμός μετρό: Σταθμός Καλλιθέας

Τηλ: 214 100 8700

Εγγραφείτε στα Μαθήματα Ελληνικών

Συμπληρώστε την αίτηση συμμετοχής στη διεύθυνση 25ης Μαρτίου 4, Ταύρος, 2ος όροφος, από Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 10.00-17.00.