fbpx
ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ EMAIL info[at]metadrasi.org
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΜΑΣ (+30) 214 100 8700
ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ
Metadrasi - METAdrasi Issa

Αναγνωρίζοντας την πολύτιμη προσφορά των ανθρώπων που μας στηρίζουν

Metadrasi - METAdrasi Issa

Ακολουθώντας την παράδοση που ξεκίνησε το 2019, όπου απονέμουμε σε μέλη της ομάδας ένα μικρό μετάλλιο από αυτά που συνόδευαν το βραβείο του Ιδρύματος Conrad N. Hilton, το μετάλλιο φέτος απονεμήθηκε στον Issa.

Ο Issa είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος που ήρθε στην Ελλάδα από την Παλαιστίνη προκειμένου να σπουδάσει ιατρική. Πάντα έτοιμος να βοηθήσει τους συνανθρώπους του, την περίοδο της αποκαλούμενης «προσφυγικής κρίσης» αποφάσισε να γίνει διερμηνέας της ΜΕΤΑδρασης, ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα, όπου υπήρχε ανάγκη.

Μετά από κάποια χρόνια και προκειμένου να επικεντρωθεί στις σπουδές και τους προσωπικούς του στόχους, ο Issa σταμάτησε να ασκεί το επάγγελμα του διερμηνέα. Όμως, ποτέ δεν μας ξέχασε! Κάθε χρόνο, είναι πάντα διαθέσιμος για να διδάξει ως εθελοντής στους νέους διερμηνείς που συμμετέχουν στα εκπαιδευτικά σεμινάριά μας, την ιατρική ορολογία και τους τρόπους προφύλαξης από μεταδοτικές ασθένειες.

Σε συμβολική αναγνώριση της πολύτιμης προσφοράς του, το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε για τον Issa, εκτός από ένα μεγάλο «ευχαριστώ», είναι να του απονείμουμε το μετάλλιο του Ιδρύματος Conrad N. Hilton.

Sharing is caring