fbpx
ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ EMAIL info[at]metadrasi.org
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΜΑΣ (+30) 214 100 8700
ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ
Metadrasi - METAdrasi Moskoff visit TAF Chios

Μία ξεχωριστή επίσκεψη στη δομή μας στη Χίο

Metadrasi - METAdrasi Moskoff visit TAF Chios

Μια ξεχωριστή επίσκεψη δεχθήκαμε ανήμερα της 25ης Μαρτίου στη δομή μας στη Χίο από τον Ειδικό Γραμματέα Προστασίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων. Ο κύριος Ηρακλής Μοσκώφ με ενδιαφέρον ρώτησε για τα παιδιά, τη λειτουργία της δομής, τις δραστηριότητες που κάνουμε, όπως την πρόσφατη δράση δενδροφύτευσης στην οποία συμμετείχαν τα παιδιά.

Πριν την ολοκλήρωση αυτής της όμορφης επίσκεψης, δεν παρέλειψε να συγχαρεί το μικρότερο παιδί της δομής μας, τον Μ., τον οποίο είχε παρακολουθήσει πριν από λίγα λεπτά να παρελαύνει καμαρωτός μαζί με τους συμμαθητές του.

Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Μοσκώφ, που παρά τον λίγο χρόνο που βρέθηκε στο νησί της Χίου, αφιέρωσε ένα μέρος του για να δει από κοντά τη δομή μας, τους ανθρώπους της ομάδας μας και βεβαίως τα ασυνόδευτα παιδιά που φιλοξενούνται.


Από τον Ιούνιο του 2020, η Μεταβατική Δομή Φιλοξενία Ασυνόδευτων Ανηλίκων της ΜΕΤΑδρασης στη Χίο χρηματοδοτείται από τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (EEA Grants) για την Ελλάδα στο πλαίσιο του προγράμματος «Άσυλο και Μετανάστευση».

Funded by EEA Grants
Fund operated by ΣΟΛ Crowe and HumanRights360

Sharing is caring