fbpx
ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ EMAIL info[at]metadrasi.org
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΜΑΣ (+30) 214 100 8700
ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ
Metadrasi - METAdrasi 18plus 1

Οι επιτυχίες των πρώην ασυνόδευτων ανηλίκων

Για ακόμα μία φορά, οι πρώην ασυνόδευτοι ανήλικοι που πλέον έχουν ενηλικιωθεί μας κάνουν υπερήφανους με τις επιτυχίες τους!

Η αρχή έγινε με τον Ματζίντ που, αφού κατέκτησε την πρώτη θέση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μουάι-Τάι τo 2020, επανέλαβε το κατόρθωμά του και στο Πρωτάθλημα του 2021! Ακολούθησε ο διπλός θρίαμβος του Μορτέζα και του Γιάγια που κέρδισαν το χρυσό και το ασημένιο μετάλλιο αντίστοιχα, σε αγώνα τρεξίματος 5 χιλιομέτρων. Ο Μορτέζα μάλιστα, μία εβδομάδα αργότερα, κατέκτησε ακόμα μία πρώτη θέση, αυτή τη φορά σε αγώνα 10 χιλιομέτρων.

Οι επιτυχίες αυτές βέβαια μόνο τυχαίες δεν είναι. Και οι τρεις νέοι, εκτός από το ταλέντο που διαθέτουν, προπονούνται συστηματικά και με πολύ αγάπη γι’ αυτό που κάνουν. Ευχόμαστε και οι τρεις, όπως και τόσα άλλα ταλαντούχα ασυνόδευτα παιδιά που βρίσκονται στη χώρα μας, να καταφέρουν να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους και γιατί όχι, κάποια μέρα να αγωνίζονται και με τα χρώματα της Ελλάδας.

Πολλά, πολλά μπράβο Ματζίντ, Μορτέζα και Γιάγια!
🏆 🏅 ❤

Αναγνωρίζοντας ότι νέοι όπως ο Ματζίντ, ο Μορτέζα και ο Γιάγια, που μόλις έχουν κλείσει τα 18, χρειάζονται ένα σταθερό περιβάλλον μέχρι να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους και να βρουν μία δουλεία, η ΜΕΤΑδραση συνεχίζει να τους στηρίζει με ίδιους πόρους παρέχοντας διαμονή σε διαμερίσματα και καθοδήγηση.

Sharing is caring