fbpx
ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ EMAIL info[at]metadrasi.org
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΜΑΣ (+30) 214 100 8700
ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ
Metadrasi - METAdrasi Vakalo

Πρόγραμμα Ακαδημαϊκής Συμβουλευτικής: Μία νέα κοπέλα κάνει το όνειρό της για σπουδές πραγματικότητα

Metadrasi - METAdrasi Vakalo

Μία νέα κοπέλα από την Αίγυπτο, η A.S., κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και ξεκινάει μια νέα ζωή μέσω του προγράμματος Ακαδημαϊκής Συμβουλευτικής της ΜΕΤΑδρασης!

Το Κολλέγιο Βακαλό Art & Design ήταν ο πρώτος Εκπαιδευτικός Οργανισμός που ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μας, χορηγώντας μία υποτροφία σε μαθήτριά μας για παρακολούθηση του μονοετούς εργαστηρίου Digital Design.

Τα μαθήματα μόλις ξεκίνησαν και η Α.S. δηλώνει πραγματικά εντυπωσιασμένη: «Από την πρώτη μέρα αισθάνθηκα ευτυχισμένη που βρίσκομαι εδώ! Έχω ένα δημιουργικό άγχος να ανταποκριθώ στο υψηλό επίπεδο του μαθήματος, αλλά θα τα καταφέρω. Ευχαριστώ τη Σχολή για την ευκαιρία που μου έδωσε να είμαι μέλος μιας τέτοιας ομάδας!»

Με την καθοδήγηση της Ακαδημαϊκής Συμβούλου του προγράμματος καθώς και τη συστηματική υποστήριξη της εκπαιδευτικού μας, η Α.S. θα ασχοληθεί με τη φωτογραφία και τη δημιουργία βίντεο που τόσο αγαπά από μικρή. Η αγάπη αυτή της δίνει κίνητρο να βελτιώσει τα ελληνικά της, ώστε να παρακολουθεί με ακόμα μεγαλύτερη αφοσίωση τα μαθήματα και να συμμετέχει ενεργά σε όλες τις δραστηριότητες της Σχολής.

Ευχαριστούμε θερμά τη Σχολή Βακαλό για το έμπρακτο ενδιαφέρον και την εμπιστοσύνη που μας έδειξε. Ευχόμαστε καλή ακαδημαϊκή χρονιά στην Α.S., αλλά και σε όλους τους πρόσφυγες και μετανάστες που καταφέρνουν να συμμετέχουν ισότιμα στο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα και να διεκδικούν τη θέση που τους αναλογεί στην κοινωνική ζωή της χώρας μας.


Αν είστε Εκπαιδευτικός Φορέας και επιθυμείτε να υποστηρίξετε έμπρακτα ένα παιδί προσφυγικής ή μεταναστευτικής καταγωγής να ξεκινήσει τις σπουδές του και να πραγματοποιήσει το όνειρό του, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Ακαδημαϊκή Σύμβουλο της ΜΕΤΑδρασης στο e-mail nvontosiadi@metadrasi.org.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα της Συμβουλευτικής Ακαδημαϊκού Προσανατολισμού της ΜΕΤΑδρασης, μπορείτε να βρείτε εδώ.


Η δράση Stepping Stone της ΜΕΤΑδρασης υλοποιείται με τη στήριξη της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες.

Sharing is caring