fbpx
ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ EMAIL info[at]metadrasi.org
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΜΑΣ (+30) 214 100 8700
ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ
Metadrasi - METAdrasi graduation 4

Πρόγραμμα Κατάρτισης Φροντιστών Βρεφών και Νηπίων: Επιτυχής ολοκλήρωση εκπαίδευσης για 30 επωφελούμενες

Metadrasi - METAdrasi graduation 1

Ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρό τους βρέθηκαν οι 30 γυναίκες προσφυγικής και μεταναστευτικής καταγωγής που συμμετείχαν στο Πρόγραμμα Κατάρτισης Φροντιστών Βρεφών και Νηπίων. Την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των πιστοποιήσεων στις ωφελούμενες του προγράμματος, σηματοδοτώντας την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής τους και πραγματοποίηση ενός σημαντικού βήματος προς την επαγγελματική τους σταδιοδρομίας ως φροντίστριες βρεφών και νηπίων.

Μέσα από το τετράμηνο πρόγραμμα που υλοποίησε η ΜΕΤΑδραση σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, προσφέρθηκε εξατομικευμένη εκπαίδευση στον τομέα της παιδικής φροντίδας και δημιουργικής απασχόλησης. Οι ωφελούμενες παρακολούθησαν μαθήματα σχετικά με τη βρεφική φροντίδα, την παιδική λογοτεχνία, την αναπτυξιακή ψυχολογία, τις πρώτες βοήθειες, καθώς και μαθήματα μουσικής και τέχνης, σε ένα πρόγραμμα ειδικά διαμορφωμένο από τους εκπαιδευτικούς του ΙΕΚ ΣΒΙΕ.

Αναγνωρίζοντας την αφοσίωση και τον ενθουσιασμό τους, η ομάδα της ΜΕΤΑδρασης είναι ιδιαιτέρως υπερήφανη που βρέθηκε στο πλευρό τους σε αυτή την προσπάθειά τους και συνεχίζει να υποστηρίζει τις ωφελούμενες στο στάδιο της επαγγελματικής ένταξής του στον τομέα της παιδικής φροντίδας.

Sharing is caring