fbpx
ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ EMAIL info[at]metadrasi.org
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΜΑΣ (+30) 214 100 8700
ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

Όροι & Προϋποθέσεις

Γενικοί όροι

Η χρήση αυτού του ιστότοπου παρέχεται από τη ΜΕΤΑδραση σύμφωνα με τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις:

  1. Συμφωνείτε ότι θα χρησιμοποιείτε τον παρόντα ιστότοπο μόνο για νόμιμους σκοπούς και με τρόπο που δεν θα παραβιάζει τα δικαιώματα, ούτε θα περιορίζει ή απαγορεύει τη χρήση του ιστότοπου από οποιονδήποτε τρίτο.
  2. Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του ιστότοπου, οι εικόνες, τα γραφικά, οι φωτογραφίες, τα τυχόν σχέδια, τα κείμενα και γενικά όλα τα αρχεία του ιστότοπου προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Κανένα από αυτά δεν μπορεί να αποτελέσει ολικά ή μερικά αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο, πλην της περίπτωσης της μεμονωμένης αποθήκευσης ενός και μόνου αντιγράφου τμήματος του περιεχομένου σε έναν απλό προσωπικό Η/Υ για μη εμπορική, προσωπική ή ακαδημαϊκή/εκπαιδευτική χρήση και σε αυτήν την περίπτωση μόνο με την ένδειξη της προέλευσης τους από τον ιστότοπο, χωρίς να θίγονται με κανένα τρόπο τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν τον ιστότοπο ή τρίτα μέρη και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα του ιστότοπου ή τρίτων μερών, προστατευόμενα από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας. Ο χρήστης του ιστότοπου κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αντιγράψει, εκμεταλλευτεί εμπορικά, πωλήσει, μεταπωλήσει, αναπαράγει, διανέμει με οποιονδήποτε τρόπο και σε οποιοδήποτε μέσο, όλο ή μέρος του περιεχομένου του ιστότοπου. Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του περιεχομένου, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση info@metadrasi.gr.
  3. Οποιαδήποτε επικοινωνία ή υλικό που μεταβιβάζετε σε εμάς μέσω του ισοτόπου, ή μεταβιβάζετε ή αναρτάτε σε οποιονδήποτε δημόσιο χώρο του ιστότοπου, συμπεριλαμβανομένων τυχόν δεδομένων, ερωτήσεων, σχολίων, προτάσεων, ιδεών ή άλλων παρόμοιων, είναι και θα αντιμετωπιστεί ως μη εμπιστευτική και μη αποκλειστική πληροφορία.
  4. Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης του ιστότοπου, καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλαγή ή αλλοίωσή τους διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της ευρωπαϊκής ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.
  5. Εάν οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις δεν είναι πλήρως αποδεκτοί, η χρήση του παρόντος ιστότοπου πρέπει να τερματιστεί αμέσως.
  6. Οι απόψεις των χρηστών του παρόντος ιστότοπου δεν αποτελούν κατ’ ανάγκη απόψεις της ΜΕΤΑδρασης.

 

Ακυρώσεις & Επιστροφές

Η εκτέλεση της παραγγελίας της δωρεάς ξεκινά με την συμπλήρωση των στοιχείων του χρήστη – υποψήφιου δωρητή, και ολοκληρώνεται με την καταχώρηση των στοιχείων της κάρτας του. Η δωρεά του χρήστη θεωρείται ληφθείσα από τη ΜΕΤΑδραση από τη στιγμή που έχει εγκριθεί / επιβεβαιωθεί η πληρωμή της, οπότε και κοινοποιείται στον χρήστη–δωρητή  η σχετική ένδειξη «Επιβεβαίωση Καταχώρισης Παραγγελίας». Ο χρήστης–δωρητής υποχρεούται να ελέγξει το μήνυμα που περιέχει την επιβεβαίωση καταχώρισης και να ενημερώσει αμέσως τη ΜΕΤΑδραση για οποιοδήποτε λάθος ή παράλειψη, διαφορετικά τα στοιχεία που αναφέρονται στην επιβεβαίωση καταχώρισης θα θεωρούνται επιβεβαιωμένα και αληθή. Η ενημέρωση περί της κατάστασης της παραγγελίας δωρεάς εμφανίζεται στην οθόνη του χρήστη και αποστέλλεται με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση επικοινωνίας που έχει καταχωρίσει ο χρήστης. Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής, αποστέλλεται στον δωρητή ηλεκτρονικό μήνυμα επιβεβαίωσης για την πραγματοποίηση της συναλλαγής. Για δωρεές που υπερβαίνουν το ποσό των 100 ευρώ, αποστέλλεται στον χρήστη-δωρητή απόδειξη είσπραξης δωρεάς από τη ΜΕΤΑδραση. Μετά την αποστολή της απόδειξης είσπραξης, αιτήματα για ακύρωση δωρεάς δεν γίνονται δεκτά.

Ευθύνη Χρήστη

Lorem ipsum dolor sit amet, eam saperet assentior scribentur ut, eu tibique iracundia consectetuer vim. Ubique delenit salutandi per ex, at his omnium laoreet. Eam no utroque detracto qualisque, audiam sanctus nostrum his ne, nibh veniam dictas te pro. Corpora menandri nominati usu at, ut vel primis intellegam, magna nominati mei ei. Ex usu accusata abhorreant omittantur, an mel idque delenit.

Ασφάλεια Συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών «Alpha e–Commerce» της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Διατηρούμε αρχείο με τα προσωπικά στοιχεία που συμπληρώσατε παραπάνω, αποκλειστικά για την έκδοση απόδειξης (εφόσον το ποσό της δωρεάς υπερβαίνει τα 100 ευρώ), για λόγους επικοινωνίας και ενημέρωσης για τις δράσεις της ΜΕΤΑδρασης, για στατιστικούς λόγους και για τη βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών του ιστότοπου. Δεν διατηρούμε αρχείο με τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας ή του λογαριασμού σας. Τα στοιχεία αυτά καταχωρούνται στα ασφαλή περιβάλλοντα ηλεκτρονικών συναλλαγών Alpha e-Commerce και Paypal. Η ΜΕΤΑδραση τηρεί  τα παραπάνω δεδομένα αποκλειστικά για τους σκοπούς που αναφέρθηκαν και για το χρονικό διάστημα που είναι απολύτως αναγκαίο για την εκπλήρωση των σκοπών αυτών. Η ΜΕΤΑδραση διαφυλάσσει τα προσωπικά δεδομένα των υποστηρικτών και δεν τα διαβιβάζουν σε οποιονδήποτε τρίτο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) για κανένα λόγο, εκτός εάν προβλέπεται από τον νόμο ή ζητείται από τις αρμόδιες αρχές. Η ΜΕΤΑδραση διατηρεί αρχεία με τα στοιχεία αυτά αποκλειστικά για λόγους διαχείρισης των εσόδων, καλύτερης επικοινωνίας, ενημέρωσης για τη δράση τους και για στατιστικούς σκοπούς. Δεν μοιραζόμαστε τις πληροφορίες που μας έχετε δώσει με μη συνδεδεμένες ή μη συνεργαζόμενες ομάδες. Μπορεί να μοιραστούμε ορισμένα από τα προσωπικά δεδομένα σας με διαχειριστές των βάσεων δεδομένων μας/εταιρείες τεχνικής υποστήριξης, με προμηθευτές μας – με μοναδικό σκοπό να μας βοηθήσουν να φέρουμε σε πέρας το έργο και τις δράσεις της ΜΕΤΑδρασης, όπως αναλυτικά περιγράφονται στην ιστοσελίδα μας. Οι ομάδες αυτές δεν μοιράζονται τα προσωπικά δεδομένα σας και δεν τα χρησιμοποιούν για οποιονδήποτε άλλο σκοπό εκτός από όσα υπαγορεύουν οι οδηγίες μας. Όταν δίνετε στη ΜΕΤΑδραση προσωπικά δεδομένα, παίρνουμε μέτρα για να εξασφαλίσουμε ότι η διαχείριση των δεδομένων σας είναι ασφαλής. Δυστυχώς, για καμία μεταφορά δεδομένων μέσω του Internet δεν υπάρχει εγγύηση ότι είναι 100% ασφαλής. Αυτό σημαίνει ότι, παρόλο που προσπαθούμε να προστατεύσουμε τα προσωπικά δεδομένα σας, η ΜΕΤΑδραση δεν μπορεί να εξασφαλίσει ή να εγγυηθεί την ασφάλεια των δεδομένων που μεταβιβάζετε σε εμάς και αυτό το κάνετε με δική σας ευθύνη. Δεν πρόκειται να δώσουμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σε άλλα άτομα ή νομικά πρόσωπα, εκτός εάν είμαστε υποχρεωμένοι να τα αποκαλύψουμε σε κρατικούς ή ιδιωτικούς φορείς λόγω της σχέσης τους με νομική δίωξη, δικαστική κλήτευση, έρευνα ή παρόμοια διαδικασία.