fbpx
ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ EMAIL info[at]metadrasi.org
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΜΑΣ (+30) 214 100 8700
ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ
Metadrasi - step2school metadrasi earthday s

«Ημέρα της Γης» για τους μαθητές μας

Metadrasi - step2school metadrasi earthday a

Χθες, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γης, οι μαθητές της ΜΕΤΑδρασης επισκέφθηκαν το «Κέντρο της Γης» το οποίο λειτουργεί στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης “Αντώνης Τρίτσης” από την Οργάνωση Γη.

Μετά από μία θερμή υποδοχή με ζεστό φλισκούνι, τα παιδιά μας παρακολούθησαν τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες του προγράμματος «Καλλιεργώ». Έμαθαν περισσότερα για τα φυτά και τα ζώα, τα παρατήρησαν από κοντά, φύτεψαν τους δικούς τους σπόρους, τάισαν τα άλογα, ξεναγήθηκαν στον Πύργο Βασιλίσσης και έπαιξαν παιχνίδια.

Τα παιδιά, οι γονείς τους και οι εκπαιδευτικοί απόλαυσαν τη μοναδική αυτή ευκαιρία να βρεθούν κοντά στη φύση και να μάθουν για την φροντίδα και την προστασία της.

Η δράση της ΜΕΤΑδρασης Βήμα στο Σχολείο/Step2School πραγματοποιείται με την πολύτιμη συμβολή εθελοντών, στήριξη από το Greek America Foundation και σε συνεργασία με το πρόγραμμα «Ανοιχτά Σχολεία» του δήμου Αθηναίων, το οποίο υλοποιείται με ιδρυτικό δωρητή το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, τον συντονισμό του Athens Partnership και υποστηρικτή δράσεων το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση.

Sharing is caring