fbpx
ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ EMAIL info[at]metadrasi.org
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΜΑΣ (+30) 214 100 8700
ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ
Metadrasi - IMG 20210305 WA0016

Η Γαλλική Πρεσβεία τιμάει συμβολικά την πρόεδρο της ΜΕΤΑδρασης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Metadrasi - IMG 20210305 WA0004

Η ομάδα της ΜΕΤΑδρασης εκφράζει την υπερηφάνειά της για την ξεχωριστή τιμή που επεφύλαξε η Γαλλική Πρεσβεία στην Ελλάδα, για την ιδρύτρια και πρόεδρό μας Λώρα Παππά, με αφορμή την 8η Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Το πορτρέτο της επελέγη να παρουσιαστεί στον εξωτερικό χώρο της Πρεσβείας στην Αθήνα, μαζί με τα πορτρέτα άλλων τριών Ελληνίδων και τεσσάρων Γαλλίδων γυναικών που τόσο με το έργο τους, όσο και με τη στάση ζωής τους, προωθούν τα δικαιώματα όλων των γυναικών.

Εμείς που ζούμε δίπλα της, γνωρίζουμε πόσο απλός και ευπρόσιτος άνθρωπος είναι, την επιμονή, το πάθος και την αμεσότητά της. Αποτελεί για εμάς έμπνευση και μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε να παλεύουμε για τις αρχές της ισότητας, της ακεραιότητας και της αλληλεγγύης. Ευχαριστούμε θερμά τη Γαλλική Πρεσβεία για τη συμβολική αυτή τιμή στο πρόσωπο της προέδρου μας.

Την ώρα που οι γυναίκες και τα παιδιά αποτελούν το 60% του προσφυγικού πληθυσμού, μία τέτοια αναγνώριση δίνει δύναμη σε όλους εμάς για να συνεχίσουμε το έργο μας, προασπίζοντας τα δικαιώματα των πιο ευάλωτων συνανθρώπων μας που εγκαταλείπουν την χώρα τους, όχι απλώς για ένα καλύτερο μέλλον, αλλά γιατί κινδυνεύει η ζωή και η ελευθερία τους.

Metadrasi - IMG 20210305 WA0016
Sharing is caring