fbpx
ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ EMAIL info[at]metadrasi.org
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΜΑΣ (+30) 214 100 8700
ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ
Metadrasi - METAdrasi Career Days 2023

Η ΜΕΤΑδραση στις Ημέρες Καριέρας «WELCOME 2023»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση Ημέρες Καριέρας WELCOME 2023 που πραγματοποιήθηκε στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων στις 27 και 28 Μαρτίου. Στην εκδήλωση συμμετείχαν 42 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και περισσότεροι από 500 υποψήφιοι πρόσφυγες και μετανάστες με σκοπό τη διασύνδεση και την ομαλή ένταξή τους στην ελληνική αγορά εργασίας.

Η ΜΕΤΑδραση συμμετείχε ενεργά υποστηρίζοντας και καθοδηγώντας τόσο τους επωφελούμενους του προγράμματος Stepping Stone όσο και ανθρώπους που κατέφθαναν στον χώρο προς αναζήτηση εργασίας. Παράλληλα, χάρη στην πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών και του τμήματος Εκπαίδευσης, παρείχε δημιουργική απασχόληση για παιδιά όσο οι γονείς τους συμμετείχαν στη διαδικασία των συνεντεύξεων. Το παρών έδωσαν και οι διερμηνείς μας που βοήθησαν στην επικοινωνία επωφελούμενων με τις εταιρείες.

Οι επιχειρήσεις είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το D&I (Diversity & Inclusion) Workshop της ΜΕΤΑδρασης με σκοπό την ανάδειξη της αξίας της συμπερίληψης και την κατάρριψη στερεοτύπων και προκαταλήψεων που συχνά επικρατούν σε εργασιακά περιβάλλοντα.

Metadrasi - METAdrasi Career Days 2023 3

Sharing is caring