fbpx
ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ EMAIL info[at]metadrasi.org
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΜΑΣ (+30) 214 100 8700
ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ
Metadrasi - 1000020344

Μουσική και θέατρο για τους μαθητές μας στη Θεσσαλονίκη

Metadrasi - 1000020344

Ένα μείγμα αυθεντικής μουσικής και θεάτρου «πλημμύρισε» Κέντρο Μελέτης και Δημιουργικής Απασχόλησης της ΜΕΤΑδρασης στη Θεσσαλονίκη.

Οι μουσικοί-ηθοποιοί της ομάδας Wind-Up Penguin βοήθησαν τους μικρούς μαθητές μας να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους, προσφέροντας μοναδικές στιγμές έμπνευσης και ψυχαγωγίας, αλλά και μεταδίδοντας αίσθημα ελπίδας, δείχνοντας τη μεταμορφωτική και θεραπευτική δύναμη των τεχνών.

Οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε άμεση επαφή με τη μουσική και πειραματίστηκαν με το κλαρινέτο, το βιολοντσέλο και το φλάουτο.  

Ευχαριστούμε την ομάδα Wind-Up Penguin για την επίσκεψη αυτή που αποτέλεσε μια συγκινητική υπενθύμιση της σημασίας της δημιουργικότητας, της ενσυναίσθησης και της αλληλεγγύης.


Από τον Σεπτέμβριο του 2021, το Κέντρο Μελέτης και Δημιουργικής Απασχόλησης της ΜΕΤΑδρασης στη Θεσσαλονίκη εντάσσεται στο πλαίσιο του Προγράμματος «Όλα τα Παιδιά στην Εκπαίδευση», μία πρωτοβουλία της UNICEF Greece σε συνεργασία με το Υπουργείο Μετανάστευσης & Ασύλου, με συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, το οποίο υλοποιείται σε συντονισμό με σειρά εταίρων, μεταξύ των οποίων και η ΜΕΤΑδραση.

Sharing is caring