fbpx
ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ EMAIL info[at]metadrasi.org
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΜΑΣ (+30) 214 100 8700
ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τους προσφυγικούς πληθυσμούς που υποφέρουν από το κρύο στους καταυλισμούς​

​​Είμαστε στην καρδιά του χειμώνα και οικογένειες, μικρά παιδιά, ευάλωτοι πληθυσμοί που ζουν σε προσφυγικούς καταυλισμούς σε όλη την Ελλάδα, είναι εκτεθειμένοι σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Η ΜΕΤΑδραση, ​μετά από 10 ημέρες εντατικής εργασίας​ της ομάδα​ς​ εθελοντών, ολοκλήρωσε την καταγραφή και ταξινόμηση μιας μεγάλης ποσότητας ανθρωπιστικού υλικού: ​πάνω από ​800 κούτες με ζεστά ρούχα & παπούτσια, κουβέρτες & παπλώματα, παιχνίδια​ για τα παιδιά​ κ.λπ.

Το υλικό μεταφέρθηκε και αποθηκεύτηκε στη Θεσσαλονίκη, ενώ κατά τη διάρκεια των τελευταίων 4 ημερών τακτοποιήθηκε ανά είδος, ώστε να ξεκινήσει μέσα στην εβδομάδα η αποστολή του στους προσφυγικούς καταυλισμούς της Βορείου Ελλάδας, σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε σημείου. Τμήμα του υλικού αυτού θα καλύψει ανάγκες των ασυνόδευτων παιδιών που υποστηρίζονται από τη ΜΕΤΑδραση στη Θεσσαλονίκη, μέσω του Δικτύου Επιτροπείας Ασυνόδευτων Ανηλίκων.

Ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς που προσφέρατε είδη ανθρωπιστικής βοήθειας, καθώς και τις ακούραστες ομάδες μας στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη (και τα συγγενικά τους πρόσωπα που με προθυμία βοήθησαν) που πραγματοποίησαν το δύσκολο έργο της καταγραφής, ταξινόμησης, αποστολής και παραλαβής του υλικού αυτού!

Ευχαριστούμε επίσης θερμά όλους όσους ​βοηθούν και θα συνεχίσουν να βοηθούν στη διανομή του​ ανθρωπιστικού υλικού​ στους προσφυγικούς καταυλισμούς.

Μείνετε συντονισμένοι για πληροφορίες και φωτογραφίες από τη συνέχεια της δράσης!
Όλοι μαζί καταφέρνουμε περισσότερα!

Sharing is caring