fbpx
ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ EMAIL info[at]metadrasi.org
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΜΑΣ (+30) 214 100 8700
ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ
Metadrasi - metadrasi mprosta sta gegonota

Μία ανάδοχη μητέρα μιλάει στην εκπομπή της ΕΡΤ “Μπροστά στα Γεγονότα”

Η Ευτυχία Μίχου, πολύτεκνη μητέρα που έχει προσφέρει ανάδοχη φροντίδα, μαζί με την οικογένειά της, σε 8 ασυνόδευτα παιδιά μέχρι σήμερα, μιλάει για την εμπειρία της:
«Μάθαμε πριν από δύο χρόνια περίπου για τη δράση αυτή της ΜΕΤΑδρασης και σκεφτήκαμε ότι ήταν ένας πολύ όμορφος τρόπος να βοηθήσουμε ένα παιδί το οποίο δεν είχε δική του οικογένεια. Και ο καλύτερος τρόπος ήταν να το αγκαλιάσουμε…
Είναι εκπληκτική εμπειρία! Είναι ένα μεγάλο μάθημα, για μένα και τον σύζυγό μου και για τα δικά μας, τα βιολογικά παιδιά και για τα ανάδοχα παιδιά που φιλοξενούμε».

Η Λώρα Παππά, πρόεδρος της ΜΕΤΑδρασης, ευχαριστώντας όλες τις οικογένειες που έχουν προσφέρει ανάδοχη φροντίδα σε ασυνόδευτα παιδιά, προσθέτει:
«Αυτά τα παιδιά δεν το ξεχνάνε ποτέ! Είναι κομμάτι της ζωής τους, το ότι μία ελληνική οικογένεια τα προστάτευσε, τα αγκάλιασε για κάποιους μήνες δύσκολους».

Η δράση «Ανάδοχη Φροντίδα Ασυνόδευτων Ανηλίκων» στηρίζεται από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Sharing is caring